WWEWWE SmackDown

Drew McIntyre îl felicită pe Gunther pentru realizările din SmackDown

Gunther a avut un parcurs uimitor în NXT UK, fiind cel mai longeviv campion din era modernă a WWE, deținând titlul NXT UK timp de 870 de zile, un record absolut. În cele din urmă, a pierdut centura în fața lui Ilja Dragunov la NXT TakeOver 36. De asemenea, Gunther a fost sprijinit intens de către Drew McIntyre.

Apoi, Gunther a ajuns în SUA, făcând parte din roster-ul show-ului NXT. Gunther și Ludwig Kaiser și-au făcut debutul în Main Roster la SmackDown anul acesta.

Mai mult, Gunther a și câștigat titlul Intercontinental pe parcursul episodului de săptămâna trecută a Smack. Recent, în timpul unei apariții la WWE The Bump, McIntyre l-a felicitat pe Gunther pentru realizările de până acum în brand-ul albastru.

„Ei bine, Gunther este impresionant. Este o forță a naturii de când a ajuns la SmackDown. A trecut peste toată lumea. Noi avem un pic de istorie în spate. I-am urmărit cariera. A fost mai concentrat ca niciodată. Se află în cea mai bună formă a vieții lui în acest moment. În mod clar, vreau să-l felicit, pentru că este campionul Intercontinental.”

Este evident că oficialii îl apreciază foarte mult pe Gunther în acest moment. Rămâne de văzut ce planuri au pentru el în săptămânile următoare ca și campion Intercontinental.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !