Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Drew McIntyre detaliază modul ”John Cena” pe care l-a abordat pentru a reveni rapid în WWE după accidentare

Drew McIntyre avea probleme serioase la gât de câteva luni, dar până la urmă a lucrat la Pay-Per-View-ul WWE Day 1, unde a fost scos de la TV printr-un angle din backstage în urma unui atac brutal al lui Madcap Moss și Happy Corbin.

Se aștepta ca, din cauza contuziilor severe din zona gâtului, scoțianul să revină înainte de WrestleMania 38, dar să rateze evenimentul Royal Rumble din acest an. Acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece McIntyre a făcut o revenire surpriză în meciul Royal Rumble masculin. Se pare că, în timp ce se afla departe de ring, Drew urma modul de recuperare a lui John Cena.

McIntyre a fost prezent la Sports Guys Talk Wrestling unde a explicat cum s-a putut întoarce atât de repede:

„Mi-au fost băgate tot felul de idei în cap și asta m-a ambiționat să revin cu 3 săptămâni și jumătate mai repede. Cred că toată lumea, inclusiv medicul, a fost surprins de cât de repede am putut să mă întorc. Mi s-a spus: ”Nu lucrezi la Rumble. Probabil la WrestleMania, dar nu se știe 100%.” Eu am spus: ”Bine, doctore, nicio problemă.” Am mers direct la ședințe de kineto-terapie și am abordat întotdeauna modul pe care John Cena îl utiliza pentru a reveni din fiecare accidentare.”

Drew McIntyre a întrebat ce poate face pentru a obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește recuperarea și i s-a recomandat ședințe de două ori pe zi, timp de 6 zile pe săptămână, așa că exact asta a făcut. Avea pauză duminică pentru a se relaxa. Atfel, când s-a întânlit cu doctorul său câteva săptămâni mai târziu, acesta i-a spus că este un ”Cyborg” și a primit ”undă verde”.

McIntyre l-a învins pe Madcap Moss în cadrul Pay-Per-View-ului WWE Elimination Chamber din Arabia Saudită pe 19 februarie 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages