WWEWWE SmackDown

Drew McIntyre crede că, Cody Rhodes are lucruri neterminate în WWE

Drew McIntyre și-a exprimat părerea despre o posibilă revenire a lui Cody Rhodes în WWE după ce a părăsit AEW la începutul acestei luni, datorită faptului că cele două părți nu au putut ajunge la o nouă înțelegere.

Majoritatea persoanelor din compania lui Vince McMahon cred că Rhodes se va întoarce aici, dar acest lucru nu a fost încă confirmat. Se pare că McIntyre este interesat de situația lui Cody, pentru că știe cum este în WWE și lucrurile nu merg atunci când dorești să îți corectezi greșelile revenind. Scoțianul crede că Rhodes are de-a face cu ceva similar și a discutat despre asta la sfârșitul unui interviu în podcast-ul ”The Kliq”.

”Vreau să spun că citesc toate știrile la fel ca toți ceilalți din mediul online. Doar 20% dintre ele se adeveresc. Dacă Cody Rhodes se întoarce, este bine pentru el. Ar fi grozav. Știu cum e să fii plecat din WWE, simțind că ți-au mai rămas lucruri de făcut și trebuie să te întorci. Așa cum îl cunosc eu, probabil că simte că și-a lăsat treburile neterminate. Deci, dacă se hotărăște, atunci minunat. Este atât de talentat și va fi mai mult decât binevenit în roster.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !