Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Drew McIntyre a rămas cu vătămări după meciul de la WWE Hell in a Cell 2021

Drew McIntyre a fost în Main Event-ul Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell din acest an, înfruntându-se cu Bobby Lashley într-un meci tipic evenimentului pentru titlul WWE.

Finalul meciului s-a produs după ce MVP i-a distras atenția lui Drew iar Lashley l-a prins într-un roll up și astfel, a reușit să-și păstreze centura. În urma acestei înfrângeri, McIntyre nu mai are voi să primească o șansă la titlul WWE, atât timp cât Bobby este campion.

Acesta a fost cel de al 3-lea PPV consecutiv la care cei doi s-au înfruntat pentru titlul WWE. După meci, Drew McIntyre a postat o fotografie pe Twitter cu spatele său care prezenta vătămări. El a spus:

„A fost o confruntare sălbatică. Întotdeauna mi-am dorit să vă fac mândri pe toți și am sperat să mă revedeți în postura de campion WWE. Se pare că acest vis trebuie să mai aștepte o vreme. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. #HIAC.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages