WWEWWE PPVWWE SmackDown

Drew McIntyre, a fost scos de la WWE TV

WWE a anunțat că Drew McIntyre este accidentat la gât, având contuzii severe. Oficialii au menționat: „După o evaluare ulterioară de către personalul medical, Drew va fi consultat de un specialist ortopedic”.

Accidentarea pare să facă parte din storyline, dar PWInsider raportează că persoanele din backstage au spus că McIntyre se confruntă cu probleme deranjante la gât și a fost scos de la TV. În timpul Pay-Per-View-ului WWE Day 1, a existat un angle în care Madcap Moss și Happy Corbin i-au pus un scaun în jurul gâtului lui McIntyre. Astfel de momente sunt făcute atunci când oficialii doresc să retragă pe cineva de la TV pentru o perioadă.

Să sperăm că scoțianul va lipsi o scurtă perioadă din ring, până ”se vor concretiza lucrurile”. PWInsider a menționat că Drew a fost văzut purtând un garou pentru gât în backstage când a părăsit arena.

Această situație este nefavorbabilă pentru Drew McIntyre, deoarece la viitoarele Live Event-uri era programat să aibă meciuri împotriva campionului Universal Roman Reigns, ceea ce ar fi însemnat probabil că, cei doi urmau să se confrunte și la PPV-ul Royal Rumble din acest an.

Pauza lui McIntyre poate explica, de asemenea, motivul pentru care Brock Lesnar a câștigat titlul WWE, deoarece compania trebuie acum să-și refacă planurile.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !