Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Drew McIntyre a fost scos de la Live Event-urile WWE din cauza unei probleme la spate

Jason Powell de la ProWrestling.net anunță că Drew McIntyre a fost scos de la house show-urile WWE din cauza unei probleme la spate. McIntyre era programat să lucreze la Live Event-urile din acest weekend în Salisbury, Maryland și Atlantic City, New Jersey, dar a fost retras ca măsură de precauție. S-a menționat că problema care îi provoacă dureri ar fi la partea inferioară a spatelui.

Drew a mai lipsit din acțiune la începutul acestui an datorită unor probleme la gât, dar a stat în afara ring-ului doar câteva săptămâni revenind la timp pentru meciul Royal Rumble masculin. Scoțianul se va înfrunta cu Roman Reigns pentru titlul Undisputed WWE Universal la Pay-Per-View-ul Clash at the Castle, luna viitoare în Țara Galilor. S-a precizat că meciul încă se află pe card-ul evenimentului și nu va fi anulat.

McIntyre a lucrat la SmackDown-ul din această săptămână, deci nu parte să aibă nimic prea grav, altfel nu ar fi participat la show. De asemenea, el este promovat pentru un segment cu Reigns la episodul show-ului albastru de săptămâna viitoare, înainte de meciul lor în Marea Britanie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages