Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Drew McIntyre a câștigat titlul WWE la WrestleMania 36

Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 care s-a desfășurat pe parcursul a două seri, a luat sfârșit. Noaptea trecută am asistat la un meci pentru titlul WWE între campionul Brock Lesnar vs. câștigătorul meciului Royal Rumble din acest an, Drew McIntyre. Finalul meciului a avut un rezultat surprinzător iar McIntyre a avut toate motivele din lume să sărbătorească.

Lesnar a părut impunător în fața lui Drew. McIntyre a fost executat cu mai multe German Suplexe-uri și două F5-uri, dar scoțianul a ridicat umărul după fiecare numărătoare a arbitrului. Apoi Brock l-a mai executat pentru a 3-a oară cu un F5 pe McIntyre dar tot nu a fost de ajuns pentru ca „The Beast” să obțină victoria.

Brock Lesnar a primit indicații de la Paul Heyman pe tot parcursul meciului. Heyman i-a spus lui Lesnar să continue asaltul asupra lui Drew McIntyre pentru că nu poate „ieși la nesfârșit”. După care, Brock a început să-l ironizeze pe Drew, dar el a reușit să contreze cu un Claymore Kick.

Drew McIntyre a mai executat alte două Claymore Kick-uri pe Brock Lesnar, reușind într-un final să „răpună bestia” și să o lase fără titlu.

Victoria în fața lui Lesnar și totodată câștigarea titlului WWE sunt benefice pentru cariera lui Drew. El și-a îndeplinit în sfârșit visul pentru care a muncit atâta timp.

După marea sa victorie, Drew McIntyre a făcut o ședință foto în postura de noul deținător al titlului WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages