Sustineti InRing.Ro
WWE

Draft-ul din acest an se află deja în calendarul intern al WWE

WWE intenționează să organizeze Draft-ul din acest la toamă, deoarece oficialii l-au listat deja în calendarul intern al companiei. Ediția precedentă a Draft-ului s-a desfășurat pe parcursul a două seri, la fel ca în alți ani. Inițial, prima seară trebuia să aibă loc pe 30 august la Monday Night RAW și cea de-a doua pe 3 septembrie la Friday Night SmackDown. Cu toate acestea, compania a schimbat ulterior datele pentru octombrie.

RingsideNews anunță că WWE plănuiește să aibă Draft-ul din 2022 în luna septembrie. Nu au fost oferite datele concrete. Oficialii vor confirma datele exacte la momentul potrivit deoarece este posibil ca acestea să fie amânate. Nu se știe dacă brand-ul NXT va face parte din ”lista de recrutare”, pentru că anul trecut, compania a folosit doar superstaruri din RAW și SmackDown.

În prima seară a Draft-ului din 2021, prima alegere a SmackDown-ului a fost Roman Reigns, în timp ce RAW-ul l-a ales pe Big E. În a doua seară, Becky Lynch a fost prima alegere a brand-ului roșu, în timp ce brand-ul albastru i-a ales pe The Usos.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages