Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Două superstaruri din WWE și-au luat concediu

Se pare că Mustafa Ali și Kofi Kingston, se află în afara acțiunii datorită faptului că au cerut concediu. Potrivit Fightful Select, atât Ali, cât și Kingston, nu au mai apărut în ring, deoarece au petrecut timp cu familiile lor. Pe 25 noiembrie, Mustafa, a devenit tată pentru a 3-a oară, iar pe 26 noiembrie, Kofi, a sărbătorit ziua de naștere a celui de-al 3-lea copil al său.

Referitor la absența lui Mustafa Ali de la WWE TV în ultimele două săptămâni, aceasta a fost planificată din timp pentru că urma să devină din nou tată. Fightful, menționează că Ali, a cerut câteva săptămâni libere cu mult timp în urmă pentru cocediu de paternitate iar oficialii WWE i-au onorat cererea.

Compania a avut destule superstaruri care au lucrat în meciul de tipul Black Friday Battle Royal la SmackDown-ul de săptămâna trecută, astfel încât concediul celor doi a fost prelungit.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages