WWEWWE PPVWWE RAW

Două superstaruri au fost mutate în RAW; Meciuri confirmate pentru Extreme Rules 2020

WWE a confirmat faptul că de acum Dolph Ziggler va face parte din brand-ul roșu. Ziggler a spus în segmentul de deschidere al show-ului din această săptămână, că a venit în RAW pentru că AJ Styles s-a dus în SmackDown. De asemenea, și Robert Roode a fost mutat în RAW dar el nu a luat parte la acest segment.

Dolph a menționat că își dorește un meci împotriva lui Drew McIntyre pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul Extreme Rules de luna viitoare.

McIntyre a acceptat provocarea lansată, așa că pe 19 iulie, la Extreme Rules vom avea parte de un meci între Ziggler vs. McIntyre.

În plus, Asuka își va apăra centura în fața lui Sasha Banks la evenimentul viitor al companiei. S-a ajuns la acest meci după ce Sasha a spus că este geloasă pentru că Bayley deține două titluri iar apoi i-a lansat o provocare lui Asuka. În cele din urmă, meciul dintre cele două a fost confirmat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !