Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Două segmente anunțate pentru RAW-ul de săptămâna viitoare

Au fost dezvăluite două segmente pentru episodul RAW-ului de săptămâna viitoare. După ce Kevin Owens a lansat o provocare ca ”Stone Cold” Steve Austin să fie prezent la ”KO Show” în cadrul WrestleMania 38, acum, Owens va răspunde afirmațiilor făcute de membrul Hall of Fame. Segmentul dintre Owens și Steve Austin este programat să aibă loc în prima seară a Mania 38.

De asemenea, tot la RAW-ul de luni, RK-Bro (Randy Orton și Matt Riddle) vor celebra câștigarea titlurilor Tag Team din brand-ul roșu. Cei doi au re-câștigat centurile la show-ul de săptămâna aceasta, după un meci de tipul Triple Threat împotriva Alpha Academy și a echipei formate din Seth Rollins și Kevin Owens. Acesta este cel de-al 2-lea Title Reign al lui Orton și Riddle în postura de Campioni RAW Tag Team.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages