WWEWWE PPV

Două meciuri pentru WrestleMania 38 ar fi fost dezvăluite

Spoturile publicitare de la house-show-uri oferă de obicei indicii despre planurile în ceea ce privesc storyline-urile viitoarelor Pay-Per-View-uri, deoarece multe dintre meciurile de la Live Eventuri sunt făcute, astfel încât superstarurile să poată lucra împreună înainte de importantul PPV.

John Pollock de la PostWrestling spune că o reclamă din Canada prezintă două dintre cele mai bune meciuri de la viitorul house-show în Toronto.

Pollock, a dezvăluit următoarele meciuri anunțate pentru show-ul din 27 martie 2022:

  • Bobby Lashley vs. Seth Rollins vs. AJ Styles
  • Becky Lynch vs. Rhea Ripley vs. Bianca Belair

Meciul dintre Lashley vs. Rollins vs. Styles ar putea să nu fie pentru titlu dacă se ia decizia ca Brock Lesnar să câștige centura WWE la Elimination Chamber în Arabia Saudită. De asemenea, s-a discutat despre un meci Title vs. Title între Roman Reigns și Lesnar la WrestleMania, iar Paul Heyman a făcut presiuni în acest sens.

Meciul dintre Lynch vs. Ripley vs. Belair, dacă va avea loc la Mania 38, ar fi pentru titlul feminin din RAW.

Cele două meciuri de până acum anunțate oficial pe card-ul pentru WrestleMania 38 sunt: Roman Reigns vs. Brock Lesnar pentru titlul Universal și Charlotte Flair vs. Ronda Rousey pentru titlul feminin din SmackDown.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !