Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Două meciuri importante confirmate pentru WrestleMania 36

În cadrul show-ului SmackDown din această săptămână au fost confirmate două meciuri majore pe card-ul pentru Pay-Per-View-ul WrestleMania 36.

SmackDown-ul a fost deschis cu un segment al noului campion Universal Goldberg. Campionul Universal a venit în ring și a ținut un promo despre cine va fi „următorul”. În acel moment, Roman Reigns și-a făcut apariția și a spus: „Eu sunt următorul”.

Până la finalul episodului, oficialii au confirmat acest meci pentru WrestleMania. Goldberg își va pune titlul în joc împotriva lui Roman Reigns.

De asemenea, John Cena a revenit la WWE TV. El a avut segmentul de final al SmackDown-ului de seara trecută. Cena a ținut un promo despre absența lui de la WrestleMania anul trecut. Apoi a continuat cu un discurs plin de emoție.

Când John Cena a părăsit ring-ul mergând spre rampa de intrare, luminile din arenă s-au stins iar The Fiend Bray Wyatt și-a făcut apariția. Wyatt a făcut un semn spre logo-ul WrestleMania și după un moment de gândire John Cena a acceptat provocarea tăcută făcută de The Fiend, înclinând șapca.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages