Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Două foste superstaruri WWE vor reveni la SmackDown-ul din această seară

Se pare că două foste superstaruri WWE vor reveni în companie pe parcursul show-ului SmackDown din această seară. Primul pe listă este fostul star din NXT, Top Dolla. Nu se știe dacă el va lucra la show, dar probabil apare pentru un fel de reuniune.

PWInsider relatează că Ashante The Adonis este, de asemenea, programat să fie prezent la Smack, ceea ce ar putea înseamna că Hit Row se reunește din nou. Swerve Stickland este sub contract cu AEW, așa că, evident, nu ar face parte din stable.

Celălalt membru al grupului, B-Fab, este încă Free Agent și nu se știe dacă există planuri ca ea să revină. Dacă oficialii doresc ca Hit Row să se reunească, atunci ar avea sens să o aducă și pe ea înapoi.

Adonis și Top Dolla ar fi cele mai recente nume readuse în companie de către ”The Game”. În ultimele două săptămâni, Karrion Kross, Scarlett, Iyo Sky, Dakota Kai și Dexter Lumis au revenit în Main Roster-ul WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages