Sustineti InRing.Ro
AlumniIMPACT WrestlingWWEWWE PPV

Două foste dive din WWE au refuzat să participe în meciul Royal Rumble din acest an

WWE caută să aibă în meciul Royal Rumble feminin din acest an cât mai multe foste dive ale companiei. După cum bine știm, campioana Impact Wrestling Knockouts va face parte din respectivul meci după ce s-a ajuns la o înțelegere între WWE și Impact. Cu toate acestea, Mickie James nu este singura divă din Impact la care WWE a apelat.

Fightful raportează că The IInspiration (cunoscute în WWE ca The IIconics) au primit locuri în meciul Rumble feminin de anul acesta, însă au refuzat oferta. S-a menționat că Cassie Lee (Peyton Royce) și Jess McKay (Billie Kay) sunt mulțumite de calea lor actuală și nu au simțit că este momentul potrivit să revină în WWE. The IInspiration, sunt deținătoarele titlurilor Impact Wrestling Knockouts Tag Team.

WWE a confirmat câteva foste dive pentru meciul Royal Rumble din 2022, inclusiv Mickie James, Summer Rae, Kelly Kelly, Michelle McCool și The Bella Twins. Vă puteți aștepta și la câteva surprize neanunțate.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages