WWEWWE SmackDown

Dominik Mysterio se îndoiește că îl va înfrunta vreodată pe tatăl său în WWE

Fiul lui Rey Mysterio, Dominik, a muncit din greu pentru a deveni unul dintre cei mai importanți wrestlerii ai momentului în Main Roster. Dominik Mysterio a debutat în WWE acum 3 ani, ajutându-l pe tatăl său în timpul feud-ului cu Brock Lesnar. Cel mai îndelungat feud a lui Dominik a fost cu Seth Rollins, dar întotdeauna va fi pusă întrebarea despre un posibil feud între tată și fiu.

Fanii se întreabă de multă vreme dacă Dominik va începe vreodată un feud cu tatăl său în WWE. În timp ce discuta cu Sebastian Hackl despre Die Woche, Dominik a menționat și mult doritul subiect, spunând cât se poate de clar că nu crede că se va întâmpla asta vreodată.

”Înainte să mă apuc de wrestling și, chiar la primul meu meci, spuneam: ”Dar, știți, de ce nu mă lupt cu tatăl meu?” Însă, după toate cele prin care am trecut, am observat relația noastră, cum a evoluat și s-a maturizat. Pentru noi acum este diferit. Călătorim împreună, conduc ore în șir după show-uri, așa că legătura pe care o avem a devenit mai puternică și pur și simplu nu văd că un feud tată-fiu va avea loc vreodată. Îl văd pe tata un tip fericit atunci când se va retrage.”

Rey și Dominik Mysterio sunt pregătiți să se confrunte cu The Miz și Logan Paul într-un meci Tag Team la WrestleMania 38. Rămâne de văzut cine va câștiga înfruntarea respectivă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !