Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Dominik Mysterio a fost scos de la WWE TV?

Se pare că Dominik Mysterio ar putea să nu mai fie văzut la WWE TV pentru o vreme. Dominik a pierdut rapid un meci împotriva lui Veer Mahaan seara trecută la RAW. După meci, Mahaan l-a atacat pe Dominik până când arbitrii și oficialii au venit în ring pentru a-l opri. În timpul pauzei publicitare, medicii i-au aplicat lui Dominik un garou în jurul gâtului și l-au dus în backstage pe o targă.

Acesta pare a fi începutul unui push masiv pentru Veer și, de asemenea, se pare că Dominik a fost scos de la WWE TV, deoarece angle-urile cu targa sunt făcute de obicei atunci când oficialii vor ca cineva să nu mai apară la TV pentru o vreme, fie datorită unei accidentări reale, fie pur și simplu pentru că vor să-i acorde timp de odihnă și apoi să revină.

După pauza publicitară, Dominik Mysterio a fost urcat într-o ambulanță iar Mahaan a oferit un interviu înainte de a se duce spre ambulanța care părăsea arena.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages