Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Dolph Ziggler vorbește despre relația cu Vince McMahon

Dolph Ziggler se află în WWE din 2004, timp în care a reușit să-i câștige încrederea șefului său, președintele și CEO-ul companiei, Vince McMahon.

Fostul campion Tag Team din Smack a discutat cu Ryan Satin de la FOX Sports, despre mai multe subiecte. În timpul interviului, Ziggler a vorbit despre relația sa cu Vince. El a menționat că între cei doi există o încredere pe care foarte puține superstaruri o au cu McMahon și asta este grozav. Știe că se află la doar un meci distanță de a fi un Main Eventer.

„Știu cum trebuie să câștig încrederea în relația mea cu Vince. Am obținut-o acum câțiva ani și sunt foarte mândru de asta. Cu toate astea, fac tot ce pot ca să-i câștig încrederea zilnic. Dacă greșesc, lucru pe care îl fac tot timpul, spun: „Îmi asum, e vina mea. Nu se va mai întâmpla asta data viitoare.” Omule, efectiv Vince urăște curajul meu. În toți aceștia ani am ajuns să îl înțeleg. El mă provoacă pentru a face lucruri pe care știe că pot să le fac și sunt foarte încântat de asta.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages