Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Dolph Ziggler dezvăluie motivul pentru care nu se va retrage prea curând din ring

Superstarul WWE, Dolph Ziggler a declarat recent că se simte norocos pentru că nu s-a accidentat grav în cariera sa, dezvăluind că nu plănuiește să se retragă prea curând din ring.

Ziggler a lucrat constant în WWE încă de la debutul său acum 17 ani. De asemenea, superstarul brand-ului roșu (RAW) a deținut de două ori titlul mondial.

În timpul unei apariții la emisiunea Morning News din Cleveland prezentată de Wills și Snyder, Dolph a spus că va trebui să se retragă din ring cândva în viitor. Cu toate acestea, după spusele lui, asta nu se va întâmpla prea curând, deoarece este într-o formă fizică bună.

„Retragerea depinde foarte mult de circumstanțe. Cei mai sănătoși oameni din lume, uneori nu funcționează. Unii oameni au accidentări care se repetă. Eu am fost foarte norocos. Sunt în ring de aproape 18 ani, fără intervenții chirurgicale majore. Orice fel de operație am avut, a fost datorită luptelor din facultate. Am fost norocos. Nu vreau să mă opresc niciodată. Într-o zi va trebui să o fac, dar cu siguranță nu se va întâmpla prea curând.”

Superstarul în vârstă de 42 de ani și-a mai adăugat un titlu în palmares la începutul acestui an, când a câștigat centura NXT. El a pierdut-o apoi în fața lui Bron Breakker, ajutând astfel tânărul talent să se afirme.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages