Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Doi foști membri ai Bullet Club s-au reunit la RAW-ul de seara trecută

Se pare că, doi foști membri ai Bullet Club s-au reunit seara trecută la RAW. S-a ajuns aici după ce AJ Styles a avut un meci cu Damian Priest, stipulația fiind că Priest nu va sta la marginea ring-ului în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania:Backlash dacă pierde. Priest a pierdut meciul în fața lui Styles, dar Edge a venit în ring pentru a-l ataca pe AJ după meci.

Finn Balor a venit rapid în ajutorul lui AJ Styles. În final, ambii au făcut gestul ”Kliq” caracteristic Bullet Club. AJ și Finn (fondatorul) au făcut parte din stable-ul respectiv în New Japan Pro Wrestling acum mai mulți ani. După cum știm, Styles se va confrunta cu ”Rated-R Superstar” duminica aceasta la WrestleMania:Backlash. Cât despre Balor, el își continuă parcursul în WWE după ce a pierdut titlul United States împotriva lui Theory.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages