Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Divă din SmackDown revine curând cu o mică schimbare de gimmick

Diva WWE din SmackDown, Xia Li va reveni curând în ring. Seara trecută, la SmackDown, Li a avut un segment din backstage. Aceasta a precizat cum obișnuia să-i protejeze pe alții, dar acum se va proteja pe ea însăși.

Li nu mai apăruse la WWE TV din februarie. Xia a lucrat anterior în brand-ul NXT, iar apoi a fost mutată în Main Roster pentru a lucra la meciuri de tipul Dark (netelevizate) și house show-uri în iulie anul trecut. După care, a debutat la SmackDown în decembrie cu gimmick-ul asemănător unui super-erou, care ”dădea cu fulgere” în timpul intrării sale.

În ciuda unei promovări majore a debutului ei în Main Roster, nu a făcut prea multe în afară de meciuri cu Natalya la TV și câteva meciuri netelevizate. Apariția ei săptămâna aceasta a părut un fel de refresh înainte de întoarcerea în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages