Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Divă din RAW, scoasă de la WWE TV?

Se pare că Nia Jax, ar putea să-și ia un mic concediu din WWE sau cel puțin asta se înțelege după ce i s-a întâmplat la RAW-ul din această săptămână.

Shayna Baszler, a învins-o pe Nia prin submission într-un meci la show-ul de seara trecută, dar lucrurile nu s-au încheiat. După meci, Baszler, a atacat-o brutal pe Nia, lovindu-i brațul de mai multe ori în treptele de oțel ale ring-ului iar arbitrii au intervenit să o oprească pe Shayna.

Baszler, privea cu ardoare suferința lui Nia Jax în timp ce arbitrii încercau să-i acorde ajutor iar comentatorii au spus că Shayna și-a „invalidat” fosta ei parteneră Tag Team.

Planurile se pot schimba oricând, dar de obicei oficialii fac astfel de angle-uri de fiecare dată când scot pe cineva de la WWE fie pe motiv creativ, fie pentru ca să-și ia timp liber. Prin urmare, se pare că Nia Jax va lipsi de la WWE TV cel puțin câteva săptămâni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages