Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Divă din RAW a fost mutată în SmackDown

WWE a decis să mute o divă din RAW în SmackDown, aceasta este Naomi. PWInsider raportează că Naomi a fost mutată subtil din brand-ul roșu în cel albastru.

Naomi este căsătorită cu Jimmy Uso. Datorită revenirii la turneele live, de obicei, oficialii păstrează cuplurile în același brand, astfel încât să poată călători împreună.

The Usos i-au învins pe The Misteryos într-un meci pentru titlurile Tag Team din SmackDown în Pre-Show-ul Pay-Per-View-ului WWE Money in the Bank din acest an. În prezent, The Usos fac parte dintr-un storyline de top la SmackDown, alături de vărul lor, campionul Universal Roman Reigns.

Naomi era în RAW din luna octombrie anul trecut. Ea tocmai a lucrat în meciul Women’s Money in the Bank alături de Asuka, Alexa Bliss, Liv Morgan, Zelina Vega, Natalya și Tamina, iar câștigătoarea a fost Nikki A.S.H.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages