Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Divă de top va fi scoasă în curând de la WWE TV

Se pare că, Alexa Bliss, va lipsi o perioadă de la WWE TV. Bliss, a fost învinsă de Charlotte Flair la Pay-Per-View-ul Extreme Rules, seara trecută. După meci, Flair, a distrus-o pe Lilly, păpușa Alexei. Nu se știe dacă odată cu acest lucru Bliss a fost scoasă de la TV sau dacă va apărea la RAW-ul din această seară. Într-un interviu în backstage, Flair, a spus că i-a distrus păpușa lui Bliss pentru „a o trezi la realitate”.

„Cea cu, care tocmai m-am confruntat era vechea Alexa. Era Alexa pe care o știam eu în toate meciurile pentru titlul feminin din RAW. La Extreme Rules, ea s-a luptat cu mine și m-a înfruntat așa cum trebuie. Da, încă sunt Regina, dar aceasta este Bliss pe care toți vrem să o vedem. Nu vreau să mai aud de Lilly. Am distrus-o pe Lilly pentru a-i reaminti Alexei că încă are o inimă de campioană.”

Nu se știe exact cât timp va lipsi Alexa Bliss de la WWE TV, însă unele surse au menționat că este vorba de „câteva luni”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages