Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Divă de top s-ar fi putut accidenta în timpul Pay-Per-View-ului WWE SummerSlam 2022

Așa cum am precizat anterior, unul dintre lucrurile importante care s-au întâmplat la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an a fost formarea stable-ului dintre Bayley, Dakota Kai și Iyo Sky, însă oficialii ar putea fi nevoiți să-și modifice planurile pentru feud-ul cu Becky Lynch și Bianca Belair datorită unei accidentări.

Evenimentu SummerSlam de sâmbăta trecută a început cu un meci pentru titlul feminin al RAW-ului între Campioana Belair vs. Lynch iar, dacă ați urmărit confruntarea, se pare că Becky a suferit o accidentare la umărul drept, deoarece se ținea de el în anumite părți ale meciului.

Unele persoane au speculat că totul este keyfabe, dar, conform fanilor care au văzut-o pe Lynch părăsind ring-ul, ea încă se ținea de umăr în afara camerei, însă comentatorii nu au atras prea mult atenția asupra acestui lucru. Cei care au văzut-o mergând spre backstage au precizat că echipa medicală se afla în jurul ei.

Nu s-a spus nimic din partea companiei despre starea lui Becky Lynch și sperăm că, dacă este accidentată, este ceva minor, însă o accidentare serioasă ar putea întârzia orice plan pe care îl aveau oficialii pentru ea.

După cum am relatat mai devreme, ideea ca Becky să devină babyface îi aparține lui Paul ”Triple H” Levesque iar dacă Vince McMahon ar fi deținut încă controlul, aceasta rămânea heel după SummerSlam.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages