WWEWWE PPV

Divă de top, revine la WWE Royal Rumble 2022; Oficialii au planuri pentru ea la WrestleMania 38

Ronda Rousey, revine la Royal Rumble

Fightful Select raportează că WWE a făcut eforturi intense pentru ca Ronda Rousey să participe la Pay-Per-View-ul Royal Rumble din acest an. Bryan Alvarez, a confirmat raportul în timpul Wrestling Observer Live, spunând: „Mi s-a transmis că Ronda Rousey va fi prezentă la Royal Rumble”.

Rousey, nu a mai luptat pentru WWE de la WrestleMania 35 acum 3 ani, unde a pierdut titlul feminin din RAW într-un meci de tipul Triple Threat în care au fost implicate Becky Lynch și Charlotte Flair.

Au existat discuții în cadrul companiei lui Vince McMahon ca Ronda să revină mult mai devreme, însă pandemia și sarcina ei au întârziat planurile. Inițial, oficialii voiau să aibă un meci între Rousey vs. Becky Lynch la ediția WrestleMania de anul trecut.

Oficialii au planuri pentru ea la WrestleMania 38

După raportul revenirii ei la Rumble, Dave Meltzer a spus că Ronda Rousey se află cu siguranță în planurile pentru WrestleMania 38, iar participarea sa la Rumble în această sâmbătă ar fi pentru a pune la punct meciul de la Mania.

Meltzer, a menționat că atunci când a întrebat despre o întoarece surpriză a lui Ronda la Royal Rumble, sursele nu au infirmat nimic, ba chiar ar fi confirmat planurile pentru ea la WrestleMania 38. S-a precizat că sunt planuri în curs pentru revenirea fostei campioane feminine din brand-ul roșu.

Cert este că, oficialii speră să pună în aplicare planul pe care l-au avut cu Ronda Rousey la ediția WrestleMania de anul trecut, înainte ca Rousey să afle că poartă în pântec un copil.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !