Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Divă de top din RAW a suferit recent o intervenție chirurgicală dentară

În luna februarie, Asuka a participat într-un meci de tipul Tag Team, alături de Charlotte Flair, împotriva lui Shayna Baszler și Nia Jax în cadrul unui episod din Monday Night RAW. În timpul meciului, Asuka a fost lovită cu piciorul în gură și și-a pierdut un dinte.

Deși la vremea respectivă, s-a speculat că actuala campioană feminină din RAW ar fi suferit o comoție în urma acestui incident, oficialii nu au oferit niciun update deoarece nu erau convinși. Deci, nimic nu a fost confirmat. Asuka a revenit la WWE TV în cadrul RAW-ului de pe 15 martie, pentru a-și continua storyline-ul cu Baszler pentru lovitura primită.

Dave Meltzer a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că Asuka a suferit o operație dentară pe 26 martie. Diva din RAW, a postat un vlog pe canalul său de YouTube în care a oferit detalii despre operația făcută.

Acum, Asuka urmează să-și apere titlul feminin din RAW împotriva lui Rhea Ripley la WrestleMania 37. Deși nimic nu este confirmat, există speculații că, Charlotte Flair va fi adăugată în meci astfel, acesta devenid unul de tipul Triple Threat, deoarece Flair a fost oponenta inițială a lui Asuka înainte ca ea să fie scoasă din acțiune.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages