Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Divă de top din RAW a semnat un nou contract cu WWE

Încă nu se știe când va reveni Becky Lynch la WWE TV, dar este destul de clar că oficialii vor ca ea să rămână în companie pentru următorii ani.

RingsideNews raportează că Lynch a semnat un nou contract cu WWE. S-ar fi ajuns la un acord acum câteva săptămâni.

S-a tot discutat despre revenirea lui Becky la WrestleMania 37 iar în luna noiembrie a anului trecut a fost relatat faptul că Vince McMahon spera ca Lynch să se întoarcă la Mania. Chiar și așa, acest lucru nu s-a întâmplat. De asemenea, oficialii vor să facă un meci între Lynch și Ronda Rousey. Este posibil ca înfruntarea celor două dive să fie amânată până anul viitor, deoarece în prezent Rousey este însărcinată.

Becky Lynch a semnat un contract pe mai mulți ani cu WWE în martie 2019 atunci când a obținut și o mărirre a salariului. Nu se știe încă care a fost oferta din noul contract al lui Lynch, dar, din moment ce este considerată una dintre cele mai importante dive ale companiei, probabil WWE i-a oferit un contract pentru încă cel puțin 3 ani cu un salariu considerabil.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages