Sustineti InRing.Ro
AEW Dynamite

Disensiuni în The Elite; Kenny Omega va absenta o perioadă

Dynamite-ul de miercuri a fost primul show după aproape un an la care Kenny Omega nu a mai apărut din postura de campion mondial, ba chiar mai mult, a fost un show în care “The Best Bout Machine” a anunțat că va absenta din All Elite Wrestling pentru o perioadă pentru a “repara” câteva lucruri.

Anunțul lui Omega a venit chiar în debutul show-ului, când Brandon Cutler a filmat în backstage o discuție la care au participat cei 4 membri ai The Elite: Kenny Omega, Adam Cole și The Young Bucks.

După ce fostul campion AEW World și-a informat colegii de stable că urmează să lipsească pentru o perioadă, Omega i-a rugat pe Bucks, fără a-i menționa, să aibă grijă de stable cât va absenta, însă răspunsul a venit de la Adam Cole, care i-a transmis să stea fără grijă că se va ocupa.

Răspunsul lui Cole nu a fost tocmai pe placul lui Omega, acesta din urmă răspunzând agresiv că nu în el și pune baza, ci în Matt și Nick Jackson, urmând ca Young Bucks să-i liniștească pe cei doi, spunându-i în același timp lui Cutler că e cazul să oprească camera.

De menționat mai este faptul că “The Cleaner” a lucrat meciul de la Full Gear cu multiple accidentări, iar de 3 ani are stări de amețeală, astfel încât pauza pe care o va lua se datorează problemelor medicale pe care le are, Omega urmând să sufere mai multe intervenții chirurgicale.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages