Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Dexter Lumis a fost prezent la RAW-ul de seara trecută

Dexter Lumis a venit din Impact Wrestling în WWE și a făcut imediat impresie când Paul ”Triple H” Levesque se ocupa de NXT. Lumis a portretizat un personaj artistic tăcut, dar solid, primind foarte multe laude pentru munca depusă. Poate că Vince McMahon nu a înțeles gimmick-ul tăcut al ”ucigașului în serie”, dar Hunter cu siguranță a făcut-o.

Se pare că Lumis a revenit la WWE TV în cadrul RAW-ului de seara trecută. El a fost văzut fiind oprit de securitate când încerca să ajungă la AJ Styles, care tocmai câștigase un meci de tipul No DQ împotriva lui The Miz.

De asemenea, Styles a părut destul de șocat și îngrijorat când l-a văzut pe Lums încercând să intre în ring din zona publicului. Echipa de comentatori aflată la marginea ring-ului și-a dat seama și ea de prezența lui Dexter.

Evident, ”The Game” a dorit ca Dexter să revină în companie acum că Vince nu mai ocupă funcția de CEO. Rămâne de văzut ce urmează să se întâmple cu Lumis.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages