Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Dexter Lumis a fost arestat din nou la RAW-ul de seara trecută

Dexter Lumis a avut o nouă apariție în cadrul show-ului Monday Night RAW din această săptămână. Lumis a sărit baricada din zona publicului dar a fost ”încolțit” rapid de mai mulți membri ai echipei de securitate. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce AJ Styles a fost scos în zona ring-ului pe parcursul meciului său împotriva lui Bobby Lashley. The Miz s-a comportat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic și a stat deoparte. Suntetul comentatorilor s-a întrerupt și a fost luată rapid o pauză publicitară.

După pauza publicitară, Jimmy Smith a spus că Lumis a fost arestat și scos din arenă, iar Corey Graves l-a întrerupt pe Smith pentru a-i spune să nu-și piardă timpul vorbind despre acest subiect.

În ultimele două săptămâni, Dexter a fost prezent la RAW când lucra Styles, așa că, probabil, se pregătește un feud între ei. Bineînțeles, trebuie să-i mulțumim lui Paul ”Triple H” Levesque, șeful echipei creative din WWE că a reușit să-l aducă înapoi în companie pe Lumis. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor cu el deoarece are un gimmick destul de interesant.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages