WWEWWE RAW

Detalii privind contractele oferite de WWE celor din Retribution anul trecut

Cei din WWE au venit cu ideea grupului Retribution anul trecut ca o modalitate de a crea buzz. Gruparea este condusă de Mustafa Ali iar membri acesteia sunt T-Bar, Mace, Slapjack și Reckoning.

Fightful Select ne oferă detalii despre contractele date de oficiali membrilor Retribution în toamna anului trecut. Au fost oferite contracte tuturor, cu excepția lui Ali. Acordurile au o durată de 3 ani și o valoare de 250.000$ pe an. De remarcat este că suma de bani este mai mică comparativ cu ofertele făcute în ultimii doi ani.

Desigur, este cunoscut faptul că oficialii au redus suma de bani din contracte și durata acestora datorită pandemiei Covid-19. Au existat câteva superstaruri care au fost chemate în Main Roster din NXT și care au spus că lucrurile s-ar putea schimba în viitor, atunci când WWE va putea permite din nou accesul fanilor la show-uri.

Sunt și wrestleri care au optat să-și reînoiască contractele, deoarece consideră că pot beneficia de ceva în plus la un moment dat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !