Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Detalii despre zvonurile referitoare la un meci între Sting vs The Undertaker la WrestleMania 36

Se pare că Sting a discutat cu oficialii din WWE pentru a avea un rol în cadrul unui eveniment din Arabia Saudită. Acest lucru nu s-a concretizat, dar un nou zvon spune că WWE ar putea avea un plan și mai important în minte pentru Sting.

TalkSports raportează că sunt zvonuri conform cărora Sting a primit undă verde din partea medicilor pentru a reveni în ring. El ar putea avea un meci la WrestleMania 36 „iar adversarul său ar fi The Undertaker”.

Dacă WWE ar confirma acest meci pentru WrestleMania, veniturile companiei ar crește substanțial pe lângă banii pentru acest Pay-Per-View. Foarte mulți fani ar putea cumpăra bilet la WrestleMania doar pentru a vedea acest dream match.

Meciul dintre The Undertaker vs. Goldberg nu a fost pe placul tuturor. Au fost, de asemenea, mai mulți factori care au influențat negativ respectivul meci, cum ar fi călătoria în Arabia Saudită, căldura sufocantă și faptul că Goldberg a suferit o comoție chiar la câteva minute după începerea meciului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages