Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Detalii despre statutul lui Big Show în WWE

Se pare că Big Show va reveni în curând la WWE TV. Săptămâna trecută s-a raportat faptul că Big Show era programat să revină la RAW-ul din această săptămână, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Nu se știe încă motivul pentru care oficialii au amânat revenirea lui Big Show la TV, dar probabil este ceva legat de planurile creative.

Cu toate acestea, WWE îl promovează pe Big Show pentru următoarele episoade din RAW. El va fi prezent în următoarele date:

24/02: Winnipeg, MB;
2/03: Brooklyn, NY;
9/03: Washington, DC;
16/03: Pittsburgh, PA.

În cadrul acestor evenimente, el este promovat la nivel local pentru un meci împotriva lui Seth Rollins, însă înfruntarea dintre cei doi va fi dark (meciul poate fi văzut doar de cei aflați în arenă).

Big Show a revenit în ring după o lungă absență, luna trecută, în cadrul unui episod din RAW, unde i-a ajutat pe Kevin Owens și Samoa Joe în feud-ul cu Seth Rollins și The Authors of Pain.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages