WWE

Detalii despre statutul contractului lui Ronda Rousey cu WWE

Președintele WWE, Nick Khan, a participat la Podcast-ul lui Colin Cowherd în această săptămână, iar în timpul acestuia a spus că Ronda Rousey se va întoarce în companie la un moment dat.

Rousey nu a mai fost văzută la WWE TV și nici nu a mai lucrat într-un meci de când a pierdut titlul feminin din RAW în fața lui Becky Lynch într-un meci de tipul Triple Threat care a inclus-o și pe Charlotte Flair la WrestleMania 35 în 2019.

Anterior s-a raportat că, contractul lui Ronda Rousey cu WWE trebuia să expire luna aceasta. Dave Meltzer a menționat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter faptul că, într-adevăr acordul lui Ronda cu WWE a expirat săptămâna trecută.

Meltzer a adăugat că este posibil ca oficialii să-i fi sistat contractul de când a cerut timp liber. Astfel, ar mai avea aproximativ un an până când acordul s-ar încheia.

Dave Meltzer a mai spus: „Impresia pe care am avut-o a fost că Ronda Rousey se va întoarce pentru ediția WrestleMania din Los Angeles, care trebuia să aibă loc anul acesta, dar evident asta nu s-a mai întâmplat.”

Desigur, WWE a trebuit să mute WrestleMania 37 din L.A. în Tampa, Florida datorită restricțiilor Covid-19 asupra adunărilor publice. WWE va avea în total 50.000 de fani care vor participa la evenimentul din acest weekend pe parcursul a două nopți.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !