Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Detalii despre spotul ratat în timpul angle-ului de la SmackDown-ul din această săptămână

În ediția din această săptămână a show-ului SmackDown, a existat un segment cu Drew McIntyre, Karrion Kross și Scarlett pentru buildup-ul unui meci de tipul ”Strap” la Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules pe 8 octombrie.

Segmentul a cuprins un moment în care Scarlett a intervenit între cei doi pentru a-l împiedica pe McIntyre să îi atace soțul. De asemenea, Scarlett i-a puverizat scoțianului o substanță infamabilă în față.

La un moment dat, Scarlett l-a doborât pe Drew cu un ”Low Blow” din spate, permițându-i lui Kross să-l execute cu ”Kross Jacket”. În timpul cadrului live, a fost greu de distins acea ”minge de foc” făcută de substanța inflamabilă, dar după pauza publicitară, reluarea a arătat clar că trebuia să fie o ”minge de foc”.

Fightful Select relatează că spotul cu focul ieșit din hârtia flash nu a decurs conform planului, deoarece aceasta nu era pregătită pentru show-ul live. S-a menționat că i s-a spus lui Karrion să continue angle-ul iar restul segmentului a fost improvizat.

Se pare că hârtia flash a fost adusă la Vivant Arena de către echipa care a călătorit cu avionul alături de personalul WWE la Salt Lake City pentru show. Ea nu a fost achiziționată pe plan local sau adusă de către echipa de recuzită a companiei.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages