Sustineti InRing.Ro
WWE

Detalii despre seria ”WWE Evil” produsă de John Cena

John Cena, lucrează la un nou proiect legat de WWE, mai exact o serie documentar intitulată ”WWE Evil”, care va fi difuzată pe Peacock. Pe lângă faptul că, Cena va fi naratorul acestui documentar, proiectul îi aparține în totalitate.

Povestea din spatele serii respective este: „Expunerea psihologică și distractivă în mintea celor mai diabolici antagoniști din istoria WWE și impactul lor asupra culturii de masă”.

PWInsider, raportează că mai multe superstaruri din compania lui Vince McMahon, au filmat niște interviuri pentru seria la care se lucrează în prezent. Au susținut deja interviuri oameni precum Hulk Hogan, Mick Foley, Randy Orton, The Usos, Batista, Paul Heyman și Bayley.

În această săptămână, The Undertaker și The Godfather, au fost printre cei intervievați. Încă nu se știe când va fi difuzată această docu-serie. De asemenea, săptămâna trecută s-a aflat faptul că John Cena, va juca într-un noul film cu tema thriller politic.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages