Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Detalii despre segmentul cu urină între Jeff Hardy și Sheamus

Luna trecută, în cadrul unui episod din SmackDown, WWE a făcut un angle în care Sheamus dorea ca Jeff Hardy să facă un test la urină pentru a afla dacă a consumat droguri, înainte de meciul lor la Pay-Per-View-ul Backlash.

După cum am putut vedea în angle, Hardy a acceptat să facă proba de urină înainte să o arunce pe fața lui Sheamus. Sean Ross Sapp de la Fightful Select raportează că segmentul a fost produs de D-Von Dudley și scris de writer-ul creativ Zach Hyatt. În raport, a fost menționat și un alt writer extern, dar identitatea lui nu este cunoscută.

De asemenea, în segment trebuia să fie menționat numele medicului „Dr. Kirshenbuam”, dar acest lucru nu s-a întâmplat din motive necunoscute.

Fanii longevivi ai WWE-ului, pot să-și amintească că oficialii au făcut un segment similar în 2006, cu Shawn Michaels care i-a aruncat urina în față lui Vince McMahon.

S-a raportat faptul că în momentul acestui angle, fanii de pe coasta de vest care urmăreau show-ul, nu l-au văzut deoarece FOX a băgat imediat pauza comercială înainte ca Jeff să arunce urina.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages