Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Detalii despre revenirea WWE în Arabia Saudită

WWE revine în Arabia Saudită pe 21 octombrie pentru a organiza următorul Pay-Per-View în această țară. Andrew Zarian de la Mat Men Podcast a raportat prima dată acest lucru luna trecută. PWInsider ne oferă astăzi cele mai recente detalii despre eveniment. Conform raportului, show-ul va fi intitulat, Crown Jewel, nume care a mai fost folosit în trecut pentru evenimentele desfășurate în această țară și va avea loc la Riyadh.

Compania va avea un episod al SmackDown-ului în direct la TV noaptea următoare pe 22 octombrie în Wichita, Kansas, așa că zborul din Riyadh până în Kansas va dura 18 ore.

Ultimul Pay-Per-View pe care WWE l-a avut în Arabia Saudită a fost Super ShowDown în Riyadh, pe Mohammed Abdou Arena în februarie 2020.

De asemenea, săptămâna trecută Zarian a relatat faptul că WWE va organiza finala turneelor King of the Ring și Queen of the Ring la acest PPV din octombrie. Meciurile de deschidere vor începe la ediția SmackDown-ului din 8 octombrie și vor continua la episodul RAW-ului din 11 octombrie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages