Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

Detalii despre revenirea lui John Cena în WWE

John Cena a avut marea așteptată revenire în WWE la Pay-Per-View-ul Money in the Bank de seara trecută, după ce Roman Reigns și-a păstrat titlul Universal învingându-l pe Edge în Main Event.

Cena a primit un pop masiv, apoi a stat față-în-față cu Roman Reigns pentru a începe build-upul meciului lor de la SummerSlam, luna viitoare. După încheierea show-ului, Cena le-a spus fanilor că aparița lui nu a fost unică. S-a anunțat deja că el va deschide RAW-ul din această seară.

Fightfull Select raportează că John Cena are rolul de free agent, deci va apărea la show-urile următoare în ambele brand-uri. Astfel, se eplică de ce John Cena are segmentul de deschidere al RAW-ului din această săptămână.

S-a menționat că până duminică după-amiază, nimeni din companie nu a știut că Cena va fi prezent la eveniment. John Cena va juca într-un nou film intitulat „Argille”, care va începe filmările în Europa luna viitoare, data lansării urmând să fie anul viitor. Anterior s-a raportat faptul că filmările nu vor influența planurile WWE pentru Cena la SummerSlam.

Fightfull a menționat că John Cena nu va fi pe platourile de filmare până după Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages