Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Detalii despre prezentarea ceremoniei WWE Hall of Fame din acest an

WWE a înregistrat săptămâna trecută ceremonia Hall of Fame din acest an în St. Petersburg, Florida la Tropicana Field care va fi difuzată în această seară pe Peacock.

PWInsider a oferit câteva detalii despre desfășurarea ceremoniei, deoarece s-a menționat că prezentarea este diferită față de edițile anterioare. Nu au existat prezentatori care să-i introducă pe cei intrați în Hall of Fame. În schimb, oficialii au difuzat un video pentru fiecare participant, care apoi a fost adus pe șcenă pentru a-și ține discursul.

Se pare că The Bella Twins, nu au ținut discursuri lungi. Însă, celorlalți li s-a acordat câteva minute (4-5). Dacă discursurile au ținut mai mult, vor fi editate pentru difuzare. Motivul pentru care se datorează acest lucru este numărul de participanți.

În cele din urmă, Jushin Liger nu a participat, dar a acceptat onorarea printr-un videoclip. Mai jos aveți lista participanților:

2020
The nWo
John ”Bradshaw” Layfield
The British Bulldog
Jushin ”Thunder” Liger
The Bella Twins

2021
Molly Holly
Eric Bischoff
The Great Khali
Kane
RVD

Celebrity Wing
Ozzy Osbourne
William Shatner

Warrior Award Recipient
Titus O’Neil

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages