Sustineti InRing.Ro
WWE

Detalii despre pregătirea lui Becky Lynch pentru revenirea în ring

Fanii așteaptă în continuare să o vadă pe Becky Lynch revenind la WWE TV și vor trebui să mai aibă un pic mai multă răbdare.

Fightful Select a oferit câteva detalii despre procesul ei de antrenament. Lynch este în ring încă din luna mai, antrenându-se la Black and Brave Academy, școala de Wrestling a lui Seth Rollins.

Cei care au fost acolo spun că Becky și Rollins se antrenează bine împreună. O altă persoană a declarat că, de fiecare dată când a văzut-o, părea pregătită pentru ring, pe baza exercițiilor pe care le-a făcut în fața altor oameni.

Oficialii WWE au declarat într-un comunicat de presă că nu sunt siguri când se va întoarce Lynch, însă presupun că se va întâmpla în această vară.

La începutul acestei luni am raportat că ea va reveni probabil în toamnă. Discuția în WWE este ca diva de top să se întoarcă în luna octombrie.

Trebuie să remarcăm faptul că WWE tocmai a făcut diverse înregistrări pentru produse cu marca ”The Man”, așa că, compania se pregătește pentru revenirea lui Becky și încasarea profitului de pe urma ei la momentul potrivit.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages