Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Detalii despre noul ring gear al lui Karrion Kross

Karrion Kross a purtat un nou echipament în timpul unui meci contra lui Ricochet la RAW-ul din această săptămână. El are și o mască de gladiator în timpul intrării sale iar noul său ring gear include și bretele. După ce l-au văzut, au existat diferiți fani care au făcut mișto de noul look al lui Kross.

Andrew Zarian de la Mat Men Podcast a reușit să obțină informații de la cineva din WWE despre motivul pentru care Kross a primit un nou look.

Sursa a afirmat că „toată lumea trebuie să fie comercializabilă. Prin jucării, tricouri, fotografii și accesorii. Trebuie să ieși în evidență pentru a vinde și așa se vând.”

Karrion Kross a pierdut titlul NXT în fața lui Samoa Joe la evenimentul TakeOver 36 de duminica trecută și se pare că și-a încheiat scotelile cu acest brand. Fanii așteaptă în continuare să o vadă pe Scarlett alături de Kross în Main Roster, dar oficialii ar fi stabilit un plan înainte să revină la WWE TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages