Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Detalii despre noul contract al lui Brock Lesnar cu WWE

Brock Lesnar s-a întors în WWE și pare că va sta în companie destul de mult timp. Rapoartele recente sugerează că noul contract al lui ”The Beast” a fost semnat în ultimul moment, astfel încât Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an să aibă un moment important pentru a se termina. Acum, avem câteva detalii cu privire la noul acord al lui Lesnar cu compania lui Vince McMahon.

Conform lui Sean Ross Sapp de la FightFul Select, Brock Lesnar se află acum sub contract cu WWE pentru „aproximativ un ani și jumătate, lucrând în cel puțin opt meciuri”, însă acordul poate fi renegociat și schimbat în cazul în care oficialii vor ca Brock să aibă mai multe meciuri în acest interval de timp.

De asemenea, în prezent Lesnar este considerat babyface și va face parte din brand-ul albastru urmând să înceapă un feud cu campionul Universal Roman Reigns și fostul său manager Paul Heyman.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages