WWEWWE PPV

Detalii despre meciul Firefly Fun House dintre John Cena și Bray Wyatt la WrestleMania 36

Meciul de tipul Firefly Fun House dintre John Cena și Bray Wyatt pare a fi cel mai discutat meci de la Pay-Per-View-ul WrestleMania din acest an și are toate motivele să fie așa pentru că nu s-a mai văzut așa ceva până acum la WWE TV.

Când meciul respectiv a fost editat iar Vince McMahon l-a văzut, acesta a fost plăcut surprins de ceea ce a ieșit. De asemenea, Vince a contribuit la ideea acestui tip de meci.

Segmentul Firefly Fun House a fost produs de echipa WWE din Stamford, CT, iar recuzita folosită a fost adusă de la depozitul din apropierea sediului companiei. Se pare că în timp ce alte persoane se gândeau la acest meci, mai multe idei creative veneau din partea lui Wyatt. Boneyard Match-ul dintre AJ Styles vs. The Underaker a fost creat de echipa de producție din NXT în Orlando, Florida.

Sunt discuții intense despre realizarea mai multor tipuri de meciuri cinematografice iar Triple H susține cu ardoare această idee după cum a menționat în timpul unui interviu la începutul weekend-ului trecut.

Întrucât mai pot trece câteva luni sau mai mult timp până când fanilor le va fi permis să participe din nou la evenimente, cei din WWE sunt nevoiți să găsească modalități creative pentru a-și realiza show-urile. Referitor la acest subiect, președintele SUA Donald Trump, consideră că fanii vor fi lăsați înapoi pe stadioane și arene în august sau septembrie, ceea ce înseamnă că s-ar putea să vedem mai multe meciuri cinematografice la Pay-Per-View-uri până când lucrurile vor reveni la normal.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !