WWEWWE NXT 2.0

Detalii despre implicarea lui Vince McMahon în brand-ul NXT 2.0

Odată cu relansarea brand-ului NXT (2.0) în această săptămână, atât fanii cât și unii wrestleri sunt îngrijorați cu privire la cât de mult s-ar implica Vince McMahon și Kevin Dunn în acest show.

Acum ceva timp, am raportat că Vince și Dunn ar trebui să supravegheze lucrurile de ansamblu ale acestui show, care rămâne tot pe mâna celor de până acum.

RingsideNews raportează că Vince a revizuit show-ul alături de writerul principal Ed Kokey iar lucrurile sunt încă incerte și nu se știe dacă sistemul actual va continua sau dacă se lucrează încă la acesta.

De asemenea, RSN a menționat că niciunul dintre ceilalți writeri principali nu au fost folosiți pentru debutul NXT 2.0. În acest moment, nu se știe dacă revizuirea scriptului de către Vince și Koskey a fost o situație unică. În plus, nu se știe cât de mult a contribuit McMahon la acest prin episod din noul brand al companiei.

Clar este că, show-ul difuzat seara trecută reflectă viziunea generală a lui Vince asupra brand-ului. Ideea din spatele NXT 2.0 este ca oficialii acestui brand să se concentreze mai mult pe tinerele talente pentru ca acestea să devină în cele din urmă superstaruri în Main Roster. S-a spus că, Vince dorește să dezvolte mai mulți wrestleri pe care îi consideră demni de Main Event la viitoarele ediții a Pay-Per-View-ului WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !