Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Detalii despre excluderea lui Paul Heyman din echipa creativă a RAW-ului

Așa cum am raportat anterior, Paul Heyman a fost exclus din funcția de director creativ al Monday Night RAW-ului. Oficialii au anunțat că Heyman va rămâne în companie, și îl vom vedea probabil atunci când Brock Lesnar va reveni la WWE TV.

O sursă din WWE a spus că Paul Heyman nu a renunțat la acest rol, decizia fiind luată de însuși Vince McMahon după ce și-a exprimat nemulțumirea văzând rating-urile RAW-ului.

O altă sursă a spus că Vince este mai implicat în RAW decât în SmackDown și că a făcut munca lui Heyman mult mai grea, deoarece a trebuit să-și constrângă ideile în timp ce încerca să-l mulțumească pe McMahon.

De asemenea, se spune că Bruce Prichard face o treabă bună în SmackDown și asta este ceea ce își dorește Vince. Dovadă este angle-ul lui Jeff Hardy. Sportskeeda a relatat că la SmackDown-ul din această seară vom avea parte de un segment controversat, care este, practic, un remake a ceva ce s-a întâmplat cu Shawn Michaels în 2006. Vince McMahon s-a ocupat foarte mult de angle-ul din 2006, care a fost refăcut în această săptămână cu Hardy. Ceea ce se întâmplă cu Jeff este mai mult pe placul lui McMahon, în timp ce Heyman a pus accent pe tinerele talente.

În ultimele luni, Paul Heyman a încercat să acorde push-uri unor superstaruri precum Ricochet, Cedric Alexander și alții însă Vince a intervenit luând o decizie deoarece nu-i considera ca fiind wrestleri de top.

Rating-urile SmackDown-ului au fost mai bune decât cele din RAW, dar cei care îl susțin pe Heyman au spus că FOX este o platformă mai mare decât USA Network și nu pot fi făcute superstaruri peste noapte, iar rating-urile ar fi crescut în cele din urmă după pandemie și după ce fanii s-ar fi obișnuit cu tinerele talente.

În plus, Vince McMahon a fost frustrat și de rating-urile NXT-ului, dar în prezent nu pare că ar fi schimbări asupra echipei creative din acest brand, însă s-a discutat despre folosirea mai multor wrestleri din RAW și SmackDown în cadrul acestui show.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages