Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Detalii despre contractul lui Pete Dunne cu WWE

Pete Dune încă se gândește la opțiunile pe care le are cu privire la viitorul său în Pro Wrestling, deoarece contractul cu WWE urmează să-i expire. Contractul lui Dunne se încheie la sfârșitul lunii august așa că va trebui să ia o decize, fie rămâne în compania lui Vince McMahon, fie se va uita la ofertele din partea altor promoții.

Fightful Select raportează că oficialii i-au oferit lui Dunne o prelungire a contractului chiar în weekend-ul cu SummerSlam. Nu se știe durata exactă a prelungirii. De asemenea, nu se știe încă dacă Dunne a semnat noul acord sau dacă intenționează să o facă.

Pete Dunne se află în aceeași situație precum colegul său din NXT, Adam Cole, al cărui contract ar urma să expire mâine.

Dunne a participat într-un segment la episodul de marți al NXT, care a fost înregistrat luni seară alături de O’Reilly, LA Knight și campionul NXT Samoa Joe. WWE a înregistrat în avans câteva episoade viitoare ale NXT, difuzate în fiecare marți seară.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages