Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Detalii despre contractul lui Chad Gable în WWE

De când WWE a destrămat American Alpha, punându-i pe Chad Gable și Jason Jordan în brand-uri separate, mulți fani consideră că oficialii nu îl folosesc suficient pe Gable la TV.

În luna martie, Dax Harwood din AEW a indicat prin intermediul unui tweet că Gable va fi liber în luna mai, ceea ce a dus la speculații despre contractul lui Gable cu WWE la acea vreme. Acum suntem în luna iulie, iar Chad Gable a fost folosit în mod regulat la TV în ultimele luni făcând echipă cu Otis.

Fightful Select raportează că acel tweet era „sub formă de glumă”, iar contractul lui Gable cu WWE rămâne încă activ pentru destul de mult timp. S-a menționat că mai multe superstaruri din AEW au spus că, dacă Gable va fi disponibil, vor face eforturi intense pentru a-l aduce în companie.

Chad Gable a semnat cu WWE în 2013 și a avut succes alături de Jason Jordan în NXT, unde a deținut titlurile Tag Team. După ce a fost despărțit de Jordan, el a devenit Shorty G, având un gimmick funny. A încetat să mai utilizeze acest gimmick anul trecut.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages