Hall of FameWWEWWE RAW

Detalii despre apariția lui Eric Bischoff la RAW-ul din această săptămână

Hall of Fame-ul WWE, Eric Bischoff, a revenit la RAW-ul din această săptămână care s-a desfășurat în Detroit pentru a oficializa reînoirea jurământului nunții lui The Miz și Maryse.

Mai devreme în cadrul show-ului, The Miz și Bischoff au avut un segment în backstage înainte ca ceremonia să aibă loc la finalul acestuia. De asemenea, evenimentul nu a fost lipsit de peripeții odată cu venirea lui Edge în ring.

PWInsider, raportează că planurile creative pentru apariția lui Bischoff la RAW-ul respectiv au fost finalizate joi, 23 decembrie 2021.

Eric Bischoff, a avut câteva apariții pentru AEW în ultimii ani. Ultima sa apariție pentru WWE a fost în timpul galei Hall of Fame din acest an. Înainte de asta, el a lucrat ca director exclusiv al SmackDown-ului timp de câteva luni acum 2 ani.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !